Πολεοδομική Νομοθεσία

Με τον Ν.4178/2013 δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες με αυθαίρετα κτίσματα ή στους ιδιοκτήτες ακινήτων με αυθαίρετες κατασκευές ή / και πολεοδομικές παραβάσεις να διατηρήσουν το ακίνητό τους καταβάλλοντας ένα και μόνο πρόστιμο, εξασφαλίζοντας ότι το ακίνητο έχει απαλλαγεί από τα πολεοδομικά βάρη για τα επόμενα 30 χρόνια ενώ για διάφορες κατηγορίες αυθαιρεσιών δίνεται η δυνατότητα οριστικής εξαίρεσης από την κατεδάφιση και διατήρηση επ” αόριστο. Στα αυθαίρετα ακίνητα ή στα ακίνητα με αυθαιρεσίες τα οποία δεν θα υπαχθούν, απαγορεύεται στο εξής η μεταβίβαση και η σύσταση οποιουδήποτε εμπράγματου δικαίωματος εν ζωή. Επιπλέον, θα υπόκεινται σε πρόστιμα πολλαπλάσια των προστίμων που προβλέπονται με το νόμο αυτό και θα κρίνονται άμεσα κατεδαφιστέα.

Η Energy Projects – ΑΦΟΙ Μιχαηλίδη Ε.Ε., με μεγάλη εμπειρία σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας και διαδικασιών και έχοντας διεκπεραιώσει με επιτυχία μεγάλο αριθμό ακινήτων με αυθαίρετους χώρους, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ρύθμισης σε αυθαίρετα κτίσματα, για να απαλλαγεί το ακίνητο σας από τα πολεοδομικά βάρη.

Αν δεν γνωρίζετε εάν έχετε αυθαίρετες κατασκευές ή ποίες είναι αυτές ζητήστε σήμερα ένα Πολεοδομικό Έλεγχο. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους συνεργάτες μηχανικούς μας θα αναλάβει να κάνει τον πολεοδομικό έλεγχο του ακινήτου σας αλλά και να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες υπαγωγής του στο νέο νόμο Ρύθμισης Αυθαιρέτων κτισμάτων.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να σας κατατοπίσουν πλήρως σχετικά με τη νομιμοποίηση του ακινήτου σας.