Επίβλεψη Τεχνικών Έργων

Κανένα Τεχνικό Έργο δεν μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με τα σχέδια των Τεχνικών Μελετών χωρίς την παρουσία του Επιβλέποντα Μηχανικού. Ο Επιβλέπων Μηχανικός είναι ο μαέστρος του Εργοταξίου που δίχως αυτόν θα προκύψουν λάθη, αστοχίες, κακοτεχνίες, καθυστερήσεις και κάθε τι που μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση ενός πολύπλευρα προβληματικού και αναξιόπιστου Τεχνικού Έργου.

Τα στελέχη της Energy Projects – ΑΦΟΙ Μιχαηλίδη Ε.Ε. έχοντας εργαστεί για χρόνια στα εργοτάξια και σε κάθε μορφή Τεχνικού Έργου, που περιλαμβάνει από απλές μικρές οικίες και επαγγελματικούς χώρους μέχρι νοσοκομεία και εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής, σας εγγυώνται την άψογη και οικονομική κατασκευή του δικού σας Έργου.

Η εμπειρία μας μπορεί να σας προσφέρει όχι μόνο ένα άψογα κατασκευασμένο  Τεχνικό Έργο σύμφωνα με τις ισχύουσες μελέτες αλλά και να σας δώσει εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις που θα είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις και  ανάγκες.

Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ένα άριστα ποιοτικά και λειτουργικά κατασκευασμένο Τεχνικό Έργο, που ταυτόχρονα έχει καταφέρει να αποφύγει τις υπερβολές, στο πέρασμα των χρόνων σας εξασφαλίζει άνεση, ασφαλή λειτουργία και περιορισμένα έξοδα συντήρησης.

Επικοινωνήστε με την εταιρείας μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επίβλεψη του έργου που κατασκευάζετε.